• In combinatie met catering
  • Ruime zalen
  • Kleine of grote bijeenkomst
  • Diverse arrangementen

Gelegenheden

Vergaderingen en trainingen-KerkelijkCentrum.svg

Vergaderingen en trainingen

De vergaderruimten die wij aanbieden zijn voorzien van een beamer, een flip-over en een whiteboard. Hier mag u uiteraard gebruik van maken. Ook is er gedacht aan voldoende lichtpunten voor laptops en randapparatuur

Feestjes en jubilea-KerkelijkCentrum.svg

Feestjes en jubilea

Iets te vieren? Het Kerkelijk Centrum is een prima locatie voor uw verjaardag, receptie, jubileum, familie- of kinderfeestje. Onze ruimten zijn naar wens in te richten zodat u uw eigen sfeer kunt creëren.

Verenigingen-KerkelijkCentrum.svg

Verenigingen

Zoekt u een goed bereikbare ruimte voor uw verenigingsactiviteiten? Ook dan kunt u terecht in het Kerkelijk Centrum. Wij bieden verschillende ruimten waar uw leden elkaar wekelijks of maandelijks kunnen ontmoeten.

Condoleances-KerkelijkCentrum.svg

Condoleance

Onze benedenzalen zijn uitermate geschikt om een condoleance en/of uitvaart naar uw wensen in te richten. Samen met de begrafenisondernemer kunnen wij uw wensen rond de condoleance en uitvaart bespreken.

Buffet-KerkelijkCentrum.svg

Concert

Kerken en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meer dan 60 jaar klinkt er muziek tussen de muren van ons kerkgebouw. De akoestiek is goed en de kerkzaal beschikt over een prachtig klinkend orgel.

Voor elke gelegenheid
een passend arrangement.

Bekijk onze arrangementen →
Scroll naar boven